Rente Huiseigenaar Doorlopend krediet

Bij Postkrediet vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan en profiteert u van de  Extra lage rente die geldt voor het Huiseigenaar Doorlopend krediet. Deze lage rente is alleen mogelijk voor eigen woning bezitters. U kunt zelf een offerte aanvragen en nagaan voor welk rentetarief u in aanmerking komt. Postkrediet zal de offerteaanvraag voor u begeleiden en u zo spoedig mogelijk berichten tegen welke rente wij u een offerte kunnen uitbrengen.

De rente is variabel

Het Huiseigenaar Doorlopend krediet kent een variabele rente. Dit betekent dat de rente niet vast staat, maar dat banken deze tussentijds kunnen wijzigen. In de regel zullen zij dit doen indien de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt hiertoe aanleiding geven. De rente van het Doorlopend krediet kan dus stijgen of dalen. Wanneer dit zich voordoet informeert de bank u hierover.

Rente overzicht Huiseigenaar Doorlopend krediet

In onderstaand overzicht heeft Postkrediet een aantal voorbeelden van rentetarieven voor het Huiseigenaar Doorlopend krediet voor u uiteengezet. Wij tonen de laagste tarieven die wij kunnen aanbieden. In dit voorbeeld bedraagt de maandtermijn 1% van het kredietlimiet en deze bestaat uit rente en aflossing. De looptijd is een indicatie en gaat uit van de situatie waarbij er geen extra aflossingen plaatsvinden of geld wordt opgenomen van het krediet. De daadwerkelijke rente waarvoor u in aanmerking komt hangt onder andere af van uw persoonlijke en financiële situatie.

Offerte in de mailbox

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, ontvangt u de vrijblijvende offerte in de mail, zo weet u bij ontvangst wat de  de exacte mogelijkheden zijn. Het aanvragen van een offerte kost u enkele minuten van uw tijd. Wilt u meerdere offertes met elkaar vergelijken? Geen probleem. Met onze offertemodule geeft u zelf aan van welke banken u een offerte wenst te ontvangen. Als u de offerte eenmaal heeft ontvangen kunt u de tijd nemen om deze te bestuderen en te bepalen of deze bij u past. Mocht u hierover vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder….

Huiseigenaar Doorlopend krediet aanvragen?

Tarieven Huiseigenaar Doorlopend krediet

kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasis (variabel)jaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 750 4,7% 4,70% 126 maanden € 94.775
€ 50.000 € 500 4,5% 4,5% 125 maanden € 62.437
€ 40.000 € 400 4,5% 4,5% 125 maanden € 49.949
€ 25.000 € 250 4,5% 4,5% 125 maanden € 31.218

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 4,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.