Lening oversluiten Nationale Nederlanden bij Postkrediet

Nationale Nederlanden Lening oversluiten? Je dure lening goedkoper maken!

 • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
 • Je Nationale Nederlanden lening oversluiten regel je online

 • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

 • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Nationale Nederlanden Lening oversluiten

Nationale Nederlanden Lening oversluiten

Nationale Nederlanden is een bedrijf die o.a. leningen verstrekt aan consumenten. Bij Nationale Nederlanden wordt alleen de persoonlijke lening aangeboden. Vind je de persoonlijke lening van Nationale Nederlanden te duur? Dan kun je hem bij Postkrediet oversluiten tegen een gunstiger tarief en lagere rente. Wij werken al vele jaren samen met Nationale Nederlanden dus wij kunnen dit proces van leningen oversluiten voor je faciliteren. Net als Nationale Nederlanden hanteert Postkrediet een gratis oversluitservice. Nadat wij de lening voor je oversluiten lossen wij de lening(en) die je elders hebt voor je af. Dat hoef je niet zelf te doen.

Leningen oversluiten bij Postkrediet betekent dat wij dat op verantwoorde wijze doen. Wij beoordelen of jij in staat bent om aan uw maandelijkse aflossingen te voldoen. Een voordeel is dat de rente op dit moment laag staat wat ervoor zorgt dat de maandelijkse aflossingen lager liggen.

Lening oversluiten?

Wij sluiten bij Postkrediet de leningen van Nationale Nederlanden over. Nationale Nederlanden hanteert één soort lening en dat is de persoonlijke lening. Bij het oversluiten van de persoonlijke lening van Nationale Nederlanden doe je niks anders dan je lening overzetten naar Postkrediet tegen gunstigere voorwaarden. Wij verzorgen vanaf dat moment je lening van een kredietverstrekker die het goedkoopst is. Want dat is lenen bij Postkrediet: kiezen uit de goedkoopste kredietverstrekker die er op dat moment is. Dat kan Defam, Interbak, PNB Paribas of een andere leningverstrekker zijn. Jij maakt uiteindelijk de keuze wat het beste bij je past.

Welke leningen sluit Postkrediet over?

Het maakt ons niet zoveel uit welke leningen wij moeten oversluiten. Of het nu een persoonlijke lening, doorlopend krediet, roodstand of koop op afbetaling is. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij zo goedkoop mogelijk kunt lenen. Je kunt ook meerdere leningen bij ons oversluiten. Dat maakt het hele verhaal van oversluiten nóg goedkoper. Wil je goedkoper lenen dan nu? Sluit dan je lening(en) over bij Postkrediet.

Lening van Nationale Nederlanden oversluiten bij Postkrediet? Zo werkt het

Je wilt je lening(en) oversluiten naar Postkrediet zodat wij voortaan je zaken behartigen. Het hele proces van het oversluiten van een lening verloopt bij Postkrediet online. Dat maakt ook dat wij zulke voordelige tarieven kunnen hanteren. Je betaalt bij ons geen provisie- en afsluitkosten. Het hele online proces van aanvragen tot afsluiten beschrijven wij hieronder.

 • Vul het aanvraagformulier in door alle noodzakelijke gegevens in te voeren zoals het gewenste leenbedrag, leendoel, gekozen leenvorm, hoeveel je per maand wilt aflossen en je persoonlijke gegevens. Als je deze gegevens hebt ingevuld dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Als je een lening wilt oversluiten dan vul je het gewenste leenbedrag in ter hoogte van de lening die op dat moment uitstaat of zelfs iets hoger.
 • Zodra wij je aanvraag binnen hebben gaan wij de lening van Nationale Nederlanden oversluiten. Je ontvangt van ons een login van je eigen beveiligde mijn-omgeving en de vrijblijvende offertes worden in deze omgeving geplaatst. Jij kunt nu kiezen uit de voor jou meest gunstige offerte.
 • Zodra je een keuze hebt gemaakt dan kun je de benodigde documenten uploaden zoals loonstrookjes en bankafschriften. Daarna maken wij alles in orde. En zodra de lening rond is dan lossen wij het bedrag van de lening die je elders nog hebt uitstaan voor je af.

Tip: een persoonlijke lening oversluiten en afsluiten is beter dan een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening loop je minder risico dan bij een doorlopend krediet en blijft de rente gedurende de looptijd van de lening gelijk. Ook als de rente op de markt schommelt dan blijft hij bij een persoonlijke lening toch steeds hetzelfde. Bij een doorlopend krediet is dit niet het geval. Bij een doorlopend krediet varieert de rente met de marktrente en dat kan instabiliteit geven.

Welke leningen van Nationale Nederlanden sluit je over?

Er is maar één soort lening van Nationale Nederlanden die je kunt oversluiten en dat is de persoonlijke lening. De persoonlijke lening kan voor allerlei doeleinden worden aangewend zoals een verbouwing, het kopen van een auto of een dure vakantie. Voor ons is het leendoel niet zo belangrijk. Wij kijken of je aan je maandelijkse verplichtingen kunt voldoen.

Persoonlijke lening oversluiten

Nationale Nederlanden heeft net als Postkrediet ook een persoonlijke lening in haar portefeuille. Een persoonlijke lening kenmerkt zich door de stabiliteit en het lage risico dat je loopt. Je maandelijkse aflossing en rente blijven gedurende de looptijd van de lening gelijk. De rente van de lening beweegt dus niet mee met de marktrente. Op dit moment is de persoonlijke lening de enige lening die Nationale Nederlanden verstrekt. Deze lening kun je bij Postkrediet oversluiten.

De persoonlijke lening van Nationale Nederlanden kenmerkt zich door:

 • Eenmalig vast bedrag lenen
 • Vooraf vastgestelde looptijd met een einde inzicht wanneer je klaar bent met aflossen
 • Vast bedrag voor rente en aflossing waardoor je minder risico loopt.
 • Op elk moment boetevrij extra aflossen

Sluit je persoonlijke lening van Nationale Nederlanden over bij Postkrediet zodat je nog goedkoper kunt lenen.

Bij Postkrediet sluit je meerdere leningen over

Het grote voordeel van oversluiten is het financiële gewin. Het gewin is het grootst als je meerdere leningen kunt oversluiten. Één lening oversluiten kan natuurlijk ook, het is maar wat je persoonlijke situatie is. Je bespaart bij het oversluiten al gauw honderden tot duizenden euro’s per jaar. Door het oversluiten van meerdere leningen bespaar je al gauw nog veel meer. Probeer dus zoveel mogelijk geld te besparen door het oversluiten van een lening.

Lening berekenen en vergelijken?

Op de website van Postkrediet kun je je maximale lening berekenen. Zodra je dat hebt gedaan dan kun je je persoonlijke gegevens invoeren en krijg je van ons een aantal vrijblijvende offertes voor het oversluiten van leningen. Die leningen kun je met elkaar vergelijken zodat je de voor jouw meest gunstige lening kunt afsluiten en oversluiten.

Nationale Nederlanden lening oversluiten via Postkrediet

Wij sluiten bij Postkrediet elk jaar veel leningen over van Nationale Nederlanden. Vanzelfsprekend maakt het niet uit bij welke kredietverstrekker je op dit moment leent. Wij kunnen je lening oversluiten. De jaarlijkse besparingen op de kosten zullen groot zijn waardoor het oversluiten van een lening echt voordelig is. Maak gebruik van onze gratis oversluitservice en wij zorgen ervoor dat je lening(en) bij andere kredietverstrekkers worden afbetaald. Een lening oversluiten was nog nooit zo voordelig.

Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.