Lening oversluiten ING bij Postkrediet

ING Lening oversluiten? Je dure lening goedkoper maken!

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je ING lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • ING Lening oversluiten

ING Lening oversluiten

Bij Postkrediet sluiten wij leningen over van de ING. Dus heb jij een doorlopend krediet, persoonlijke lening of roodstand bij de ING dan kun je die lening oversluiten via Postkrediet. De ING is een grote bank in Nederland maar dat wil niet zeggen dat ze de beste tarieven hebben.

Wij sluiten leningen over op verantwoorde wijze

Bij Postkrediet vinden wij het belangrijk dat jij je lening steeds kunt afbetalen. Bij het oversluiten van een lening van de ING kijken wij daarnaar. Wij sluiten namelijk onze leningen op verantwoorde wijze over. De rente staat op dit moment historisch laag wat ervoor zorgt dat je maandelijkse aflossing lager is. Een lening oversluiten van de ING gaat op dezelfde manier als bij elke andere lening. Je sluit gewoon bij ons over en betaalt minder.

Welk soort leningen heeft ING

De ING heeft op dit moment de persoonlijke lening en rood staan in haar portfolio. Het doorlopend krediet wordt niet meer verkocht door de ING. Wel kun je het doorlopend krediet dat je nog uit hebt staan bij ons oversluiten. Wij sluiten alle soorten leningen over en de persoonlijke lening heeft onze voorkeur.

Wij sluiten de meeste leningen over

Bij Postkrediet sluiten wij alle soorten leningen over. Niet alleen de ING sluiten wij over maar ook de leningen van andere banken zoals bijvoorbeeld de ABN AMRO, RABO Bank, Defam en Interbank. Heb je ergens een lening en je wilt goedkoper lenen, neem dan contact met ons op.

Het proces van leningen oversluiten bij Postkrediet

Het proces van een lening aanvragen of een lening oversluiten werkt bij ons geheel online. Dat betekent ook dat wij zo goedkoop kunnen zijn. Je bespaart bij ons op dure bemiddelingskosten en afsluitkosten. Het proces van lening oversluiten werkt bij ons als volgt.

  • Vul het aanvraagformulier op de website in. Je vult hier het maximale bedrag in dat je wilt lenen alsmede je persoonlijke gegevens. Onderaan de pagina druk je op de knop om een offerte aan te vragen en je aanvraag voor het oversluiten van een lening wordt verstuurd.
  • Zodra wij de aanvraag binnen hebben gaan we lening voor je oversluiten. Het maakt niet uit of het een ING lening of een lening van een andere bank is die wij oversluiten. Wij gaan gewoon de meeste gunstige lening voor je uitzoeken.
  • Nadat jij een keuze hebt gemaakt uit de leningen in de mijn-omgeving upload je nog loonstrookjes en bankafschriften zodat wij de lening in orde kunnen maken. Bij het oversluiten van een lening lossen wij het geld voor jou bij de ING af.

Lening berekenen en oversluiten?

Op elke pagina kun je je maximale lening berekenen. Je kunt ook extra geld lenen bovenop de lening die je bij de ING uit hebt staan. Wij kijken of je in staat bent om het bedrag elke maand terug te betalen. Lukt je dat naar onze mening dan mag je de lening oversluiten bij Postkrediet.

Lening oversluiten bij Postkrediet

Een lening oversluiten gaat makkelijk bij Postkrediet. Je kunt bij ons één of meerdere leningen oversluiten. Of het nu om de ING gaat of een andere bank, wij sluiten de lening over.

Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.