Lening oversluiten ABN AMRO bij Postkrediet

ABN AMRO Lening oversluiten? Je dure lening goedkoper maken!

  • 521 mensen gingen je voor en geven ons een 9.1
  • Je ABN AMRO lening oversluiten regel je online

  • Profiteer van een super scherpe rente vanaf 6,6%

  • Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 6.6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • ABN AMRO Lening oversluiten

ABN AMRO Lening oversluiten

ABN AMRO Bank N.V. is de beursgenoteerde houdstermaatschappij van de Nederlandse bankgroep ABN AMRO, opgericht tijdens de kredietcrisis door samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en het voormalige ABN AMRO Holding N.V. Eind 2018 telde de bank zo’n 19.000 fulltime medewerkers.

De ABN AMRO Bank is één van de grootste banken van Nederland en is tevens een grote internationale speler. Één van de specialiteiten van de ABN AMRO is het verschaffen van consumentenleningen. Bij Postkrediet kun je een lening oversluiten die je bij de ABN AMRO hebt afgesloten. Je kunt bij Postkrediet ook meerdere leningen oversluiten.

Leningen oversluiten zoals het hoort

Bij Postkrediet sluiten wij leningen over zoals het hoort. Wij bekijken grondig of jij in staat bent om aan je verplichtingen te voldoen. Pas dan gaan we met elkaar in zee en sluiten wij je lening of meerdere leningen over. Het voordeel is dat op dit moment de rente historisch laag is wat betekent dat je makkelijker aan je maandelijkse aflossingen kunt voldoen. Een lening oversluiten kan zeker in je voordeel zijn.

Welk soort leningen heeft ABN AMRO

De ABN AMRO bank heeft twee producten op het gebied van leningen. Dat zijn de persoonlijke lening en rood staan. Beide leningen kun je bij Postkrediet tegen een gunstiger tarief oversluiten. De ABN AMRO verkoopt sinds 2019 al geen doorlopende kredieten meer. Wel kun je je bestaande doorlopend krediet van de ABN oversluiten bij Postkrediet. Dit gaat je zeker een aanzienlijk bedrag per maand besparen.

Wij sluiten de meeste leningen over

Wij sluiten de meeste leningen over. Ook die van de ABN AMRO. Het maakt ons niet zoveel uit welk soort lening we oversluiten. We kunnen naast de persoonlijke lening of het doorlopend krediet ook een roodstand of een koop op afbetaling oversluiten. Wij sluiten bijvoorbeeld de koop op afbetaling van Wehkamp over maar je kunt ook bij ons terecht voor andere kopen op afbetaling. Stel de vraag aan ons en wij geven antwoord welke lening je kunt oversluiten.

Het proces van leningen oversluiten bij Postkrediet

Bij Postkrediet hebben wij een systeem ontworpen om leningen makkelijk over te sluiten en aan te vragen. Het systeem van oversluiten gaat bij ons online. Dat betekent dat alles snel en goedkoop gaat. Je betaalt bij ons geen provisies en afsluitkosten. Daarnaast hebben wij geen dure bemiddelingskosten vanwege ons slimme online proces van oversluiten en afsluiten. Zo werkt het proces van leningen oversluiten.

  • Vul het aanvraagformulier in voor het aangaan van een lening bij ons op de site. Je vult hier je persoonlijke gegevens en het bedrag in dat je wilt lenen. Aan het eind druk je op de knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
  • Zodra wij de aanvraag binnen hebben gaan we lening voor je oversluiten. Een ABN AMRO lening is hetzelfde als elke andere lening. Het oversluiten gaat heel makkelijk. Je krijgt van ons een login voor je eigen Postkrediet mijn-omgeving. Wij plaatsen in deze omgeving een aantal vrijblijvende offertes. Jij kiest uit deze offertes de voor jou meest gunstige offerte voor het oversluiten van je lening.
  • Nadat jij een keuze hebt gemaakt uit de leningen in de mijn-omgeving upload je nog loonstrookjes en bankafschriften zodat wij de lening in orde kunnen maken. Bij het oversluiten van een lening lossen wij het geld voor jou bij de ABN AMRO af.

Tip: probeer bij het aangaan en oversluiten van een lening altijd een looptijd te nemen die hetzelfde is als de gebruiksduur van het product of dienst dat je koopt.

Welke leningen van ABN AMRO sluiten wij over?

De ABN AMRO Bank heeft op dit moment twee soorten leningen. Dat zijn de persoonlijke lening en de roodstand. Op dit moment heeft de ABN AMRO geen doorlopende kredieten meer in portfolio. Vanzelfsprekend sluiten wij ook oudere doorlopende kredieten over van de ABN AMRO.

Lening berekenen, vergelijken en oversluiten?

Op deze pagina kun je makkelijk je maximale lening berekenen. Je weet dan meteen hoe hoog je maandelijkse aflossing is. Mocht je graag een lening oversluiten ga dan verder in het proces wat we hierboven beschrijven.

Bij Postkrediet sluit je meerdere leningen over

Wij sluiten bijna alle soorten leningen over en dus ook de leningen van de ABN AMRO. Het maakt ons niet uit welke leningen we oversluiten. Wat voor ons belangrijk is is dat jij kunt voldoen aan je maandelijkse aflossingen. Bij het oversluiten van een lening betaal je vaak minder aan rente en aflossing wat betekent dat jij juist kunt voldoen aan die maandelijkse verplichtingen.

ABN AMRO lening oversluiten via Postkrediet

Zoals al aangegeven verloopt ons hele proces van het oversluiten van een lening online en sluiten wij ook leningen van ABN AMRO over. Heb je een lening bij de ABN AMRO? Sluit de lening dan over bij Postkrediet. De rente is op dit moment historisch laag zodat oversluiten ook echt zin heeft.

 

 

 

Extra geld lenen of bestaande lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt online geld lenen?

Goedkope persoonlijke lening - Geld lenen - Krediet aanvragen

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

leningen oversluiten - lening aanvragen - goedkoop geld lenen - krediet

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

Lening aanvragen - Geld lenen - Goedkoop oversluiten lening - krediet

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

Goedkoop lenen - leningen - goedkoop oversluiten lening - krediet afsluiten

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
6,6% !
Kredietbedrag€ 40.000,- Maandtermijn€ 454,-
Variabele debetrente6,6% Jaarlijks kostenpercentage6,6%
Theoretische looptijd120 maanden Totaalprijs van het krediet€ 54.503,-
De laagste rente geldt alleen bij het leendoel verduurzamen van de woning voor andere doelen geldt een hoger percentage. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.