Hoeveel kan ik lenen?

‘Hoeveel kan ik lenen?’ is misschien wel de meest gestelde vraag onder consumenten die zich oriënteren op een lening of die overwegen een bestaande lening over te sluiten. Om de vraag “Hoeveel kan ik lenen?” te beantwoorden heeft Postkrediet een maximale leenberekening op de site geplaatst. Hiernaast ziet u de berekeningsmodule. Deze berekening geeft u een goede indicatie van wat u maximaal zou kunnen lenen. Vraagt u zich af hoeveel u kunt lenen? Bekijk het dan online bij Postkrediet

Maximale lening berekenen

Wanneer het door uw gewenste bedrag binnen het maximaal te lenen bedrag blijft, is het goed mogelijk dat u het gewenste bedrag ook daadwerkelijk kunt lenen. Om verantwoord te kunnen lenen, moet u over voldoende inkomen beschikken om de maandlasten te kunnen dragen, dit is voorwaarde nummer 1. Daarnaast zijn er nog een aantal voorwaarden, zoals bijvoorbeeld de minimale leeftijd van 21 jaar om voor een lening in aanmerking te kunnen komen.

Wilt u exact weten hoeveel u kunt lenen en tegen welk rentetarief?

De maximale leen berekening geeft u een prima indicatie van wat u kunt lenen, de exacte mogelijkheden worden bepaald aan de hand van uw persoonlijke gegevens. Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet? Dan kunt u via Postkrediet een lening vergelijking aangaan en met 1 druk op de knop meerdere offertes bij verschillende banken aanvragen. De offerte aanvraag kost u enkele minuten van uw tijd en ontvang per email uw leen mogelijkheden overzichtelijk op een rij. Heeft u interesse in een lening? Dan kunt u hier direct gratis een vrijblijvende offerte opvragen.