Doorlopend krediet aanvragen

Bij Postkrediet kunt u online uw Doorlopend krediet aanvragen. Wij kennen geen lange wachttijden aan de telefoon of andere omslachtige aanvraagprocedures. In plaats daarvan maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Het aanvragen van uw Doorlopend krediet gebeurt geheel online. Het aanvraagproces kent 2  stappen. In stap 1 vult u uw persoonlijke gegevens in. In stap 2 geeft u aan welk bedrag u wilt lenen en welke maandtermijn uw voorkeur heeft. De werkwijze van Postkrediet is erop gericht om u altijd de laagste rente te bieden, die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarnaast rekenen wij geen afsluit- of advieskosten voor het afsluiten van een lening.

Niet over 1 nacht ijs….

Een vrijblijvende offerte verkrijgen via Postkrediet is niet heel moeilijk, sterker nog wij bieden u de mogelijkheid om meerdere offertes ineens aan te vragen. Dit zodat u vervolgens in alle rust de verschillende mogelijkheden kunt bestuderen en uw keuze kan bepalen. Of het verstandig is om geld te lenen en waarvoor dat bepaalt u uiteraard zelf. Wel vinden wij het belangrijk dat u hiervoor de tijd neemt, zich goed inleest en geen overhaaste beslissing neemt. Het gaat immers om een belangrijke financiële beslissing. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

De kenmerken van het Doorlopend krediet op een rij:

  • Geld opnemen tot aan de kredietlimiet wanneer u dat nodig heeft
  • Variabele rente en looptijd
  • Vaste maandtermijn (2%, 1.5% of 1% van het kredietlimiet)
  • U betaalt alleen rente over het opgenomen saldo
  • Tussentijds boetevrij aflossen mogelijk
  • Afgeloste bedragen opnieuw opnemen

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het aanvragen van een Doorlopend krediet of heeft u nog vragen? Dan kunt u bij Postkrediet geheel vrijblijvend een offerte voor een Doorlopend krediet aanvragen. Bij Postkrediet streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door ons online aanvraagproces kunt u bij meerder banken verschillende offertes aanvragen, wij werken met 4 verschillende gespecialiseerde consumptief kredietbanken samen. U kunt dus zelf kiezen voor de beste en voordeligste lening. En een offerte aanvragen via Postkrediet is gratis en geheel vrijblijvend.

Offerte Doorlopend krediet aanvragen

Tarieven Doorlopend krediet

KredietbedragTermijnbedragDebetrente op jaarbasisJaarlijks kostenpercentageDuur kredietovereenkomstTotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 4,5 % 4,5 % 77 maanden € 57.459
€ 25.000 € 375 4,5 % 4,5 % 77 maanden € 28.730
€ 15.000 € 225 4,8 % 4,8 % 77 maanden € 17.416
€ 10.000 € 150 6,1 % 6,1 % 77 maanden € 12.164

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 4,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.