Nieuwe lening

Wilt u een nieuwe lening aanvragen of heeft u nog nooit eerder geleend? Dan raden wij u aan zich uitgebreid te oriënteren op de mogelijkheden. Zo is een veel voorkomende valkuil dat consumenten alleen naar de goedkoopste rente kijken terwijl de looptijd in combinatie met het bestedingsdoel minimaal net zo belangrijk is. Immers u wilt toch niet betalen aan de lening voor een auto die u niet meer heeft.

Goedkope lening

Postkrediet helpt u graag bij de zoektocht naar een passende en goedkope nieuwe lening. Onze dienstverlening is gericht op zelfstandig lenen, zonder tussenkomst van een adviseur. Wij geven dus geen advies maar bemiddelen, u hoeft ook geen afspraak te hebben met een adviseur bij u thuis of op kantoor. Deze vorm van dienstverlening heet “execution only”.

Onze werkwijze

  1. U vult uw gegevens in op ons aanvraagformulier.
  2. U ontvangt vrijblijvend van ons een email met een lijst van offerte mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.
  3. U maakt een keuze en ondertekent de offerte en stuurt deze retour
  4. Na goedkeuring van de aangetoonde stukken door de bank ontvangt u het geld op uw rekening.

U bepaalt dus zelf of u leent, welke productvorm en tegen welke rente

Het afsluiten van een financieel product op basis van de werkwijze “execution only” is uitsluitend geschikt voor consumenten die over voldoende financiële kennis en ervaring beschikken. Twijfelt u of u over voldoende kennis en ervaring beschikt? Kijk dan op de website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en doe de kennistest op weetwatjeweet. Daarnaast kunt u op de website van het Nibud de Risicometer Lenen invullen.

Wilt u direct profiteren van de laagste rentetarieven? Vraag dan kosteloos een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt vervolgens van ons een email met uw mogelijkheden.