Lening verhogen

Wilt u een bestaande  lening verhogen? In dat geval wordt er door Postkrediet opnieuw gekeken naar de totale situatie en zoeken wij voor u de voordeligste mogelijkheden. Dit kan ook betekenen dat het voor u loont om over te sluiten naar een andere bank. Qua tijd en moeite is dit net zo eenvoudig te regelen als bij een verhoging van uw huidige lening bij uw bestaande bank.

Bent u bestaande klant van Postkrediet?

Wanneer u al een lening heeft via Postkrediet dan onderzoeken we graag voor u hoe u deze lening kunt verhogen. U kunt hiervoor op dit verkorte aanvraagformulier uw gegevens bij ons achterlaten en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u een passend voorstel te doen.

Heeft u meerdere leningen?

Doelstelling hier is het goedkoper maken van de huidige lening(en) door in ieder geval direct minder rente te gaan betalen. Onze werkwijze is erop gericht om uw lening(en) ineens over te sluiten naar één lening met een lagere rente. De rentetarieven zijn de afgelopen tijd behoorlijk gedaald en daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde consumptief krediet banken die lage tarieven hanteren. Of dit ook voor u voordelig is, bekijken wij graag kosteloos voor u.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om uw lening te verhogen