Lening aflossen

Is uw doelstelling het zo snel mogelijk aflossen van uw huidige lening? Wanneer dit het geval is, dan zijn de rente en de leningsvorm belangrijk voor u. Het is ook gelijk een goed moment om uw huidige leningen tegen het licht te houden. Wordt u doelstelling hiermee bereikt? Heeft u op dit moment de laagste rente en meest geschikte leningsvorm?

De Rente op uw huidige lening(en)

De rente maakt een groot onderdeel uit van uw maandtermijn. Hoe lager de rente is, hoe meer u aflost. Postkrediet is gespecialiseerd in het bemiddelen in leningen en werkt hiervoor samen met banken die de laagste rentetarieven in de markt bieden. Zo kunt u al lenen vanaf 4,0%!

Wij bekijken graag of wij uw huidige lening(en) goedkoper kunnen oversluiten tegen een lagere rente waardoor u sneller aflost.

De productvorm van uw huidige lening(en)

Een Persoonlijke lening heeft andere voorwaarden dan een Doorlopend krediet. Zo betaalt u bij een Persoonlijke lening bijvoorbeeld een boete bij vervroegd aflossen van 0,5% of 1%, afhankelijk van de restant looptijd van de lening. Heeft u op dit moment een Persoonlijke lening? Raadpleeg dan altijd eerst de contractvoorwaarden voordat u een extra aflossing doet. Steeds meer Persoonlijke leningen die vandaag de dag worden afgesloten hebben geen boeteclausule meer gelijk aan een Doorlopend krediet. Bij een Doorlopend krediet betaalt u nooit boete bij extra aflossingen.

Lukt het u maar niet om de lening af te lossen? Kies voor een combinatie van een Persoonlijke lening en een Doorlopend krediet

Wanneer het voor u lastig is om extra geld vrij te maken om uw lening af te lossen omdat u bijvoorbeeld  van maand tot maand geld opneemt van uw Doorlopend krediet, dan kan het opsplitsen van uw lening een oplossing bieden.

Bij het opsplitsen van uw huidige lening vraagt u twee offertes op. 1 voor een Doorlopend krediet en 1 voor een Persoonlijke lening. De bedragen kunt u zelf kiezen (en berekenen in onze offerte module). Door voor een deel de Persoonlijke lening te kiezen, kiest u voor zekerheid van aflossing. U lost gegarandeerd binnen een bepaalde periode (bijvoorbeeld 72 maanden) uw lening af. Het deel wat u leent in de vorm van een Doorlopend krediet, biedt u nog steeds de flexibiliteit van kosteloos extra aflossen en geld opnemen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!