Online uw lening aanvragen!

Bij Postkrediet kunt u in twee korte stappen geheel online uw lening aanvragen. Met de offertemodule kunt u gelijk meerdere offertes aanvragen. U ontvangt vervolgens van ons een overzicht met uw leenmogelijkheden.

Voor onze dienstverleningen rekenen wij geen afsluit- of advieskosten zodat u kunt lenen tegen de laagst mogelijke lasten. Postkrediet werkt samen met een selectief aantal banken, bij deze banken kan Postkrediet een offerte voor u aanvragen. Postkrediet bemiddelt tussen u, de klant, en deze banken zonder voorafgaand advies. U kiest zelf welk product het beste bij u past! Deze vorm van dienstverlening heet execution only, meer informatie hierover leest u in onze dienstenwijzer.

Onze werkwijze

  1. U start met het invullen van uw persoonlijke gegevens (stap 1)
  2. Bij Stap 2 van de offertemodule geeft u aan voor welk bedrag, welke leenvorm en van welke bank u één of meerdere offerte(s) wenst te ontvangen
  3. U ontvangt van ons per e-mail een overzicht met uw leenmogelijkheden
  4. U bevestigt ons van welke bank u één of meerdere offerte(s) wenst te ontvangen
  5. U ontvangt deze offertes vervolgens gratis en geheel vrijblijvend per e-mail en per post
  6. Als de offerte naar wens is kunt u deze ondertekenen en samen met de gevraagde stukken aan ons retourneren
  7. De bank controleert uw aanvraag definitief aan de hand van de meegestuurde stukken en in de regel staat het geld dan binnen 2 dagen op uw rekening.

Onze beloning

Voor onze werkzaamheden stuurt Postkrediet u geen rekening. Bij Postkrediet betaalt u geen advieskosten, bemiddelingskosten of adviesvergoedingen.

De beloning die Postkrediet ontvangt, bestaat uit een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt betaald door de bank waar uw lening is ondergebracht. Volgens de wet mag Postkrediet voor het bemiddelen in leningen alleen worden beloond door de bank die het krediet verstrekt. De provisie maakt onderdeel uit van de rente die de bank u in rekening brengt. Meer over onze beloning leest u in onze dienstenwijzer!

Postkrediet hecht er waarde aan u ook te informeren over haar beloningsbeleid. De medewerkers van Postkrediet ontvangen allemaal een vast salaris. Bonussen of provisie zijn geen onderdeel van het salaris van de medewerkers. Postkrediet zorgt ervoor dat de focus van haar werknemers volledig bij de klanten ligt. Het aantal tevreden klanten bepaalt uiteindelijk het succes!

Onafhankelijk

Voor het afsluiten van kredieten werkt Postkrediet samen met de volgende banken: Nationale Nederlanden, Defam, Interbank, en de Nederlandse Voorschotbank. Als kantoor zijn wij volledig vrij in onze bemiddeling. Dit betekent dat wij geen enkele contractuele verplichtingen hebben om te bemiddelen voor de financiële producten van bepaalde banken. Onze werkwijze voorziet er in dat u zelf bepaalt van welke bank u een offerte wenst te ontvangen en vanzelfsprekend tegen de laagst mogelijke rente.

Postkrediet is onderdeel van Nr7Finance B.V. Geen enkele bank of financiële instelling heeft enige vorm van zeggenschap of aandelen in deze onderneming.