Lenen zonder afsluitkosten

Geld lenen kost geld, zo betaalt u naast aflossing ook rente over het geleende bedrag. De kosten van een lening worden niet alleen bepaald door de rente die de bank in rekening brengt. Er zijn veel aanbieders waar u ook afsluit-, bemiddelings- of advieskosten moet betalen. Postkrediet rekent deze kosten niet. Hierdoor betaalt u voor dezelfde lening       – zonder deze bijkomende kosten – een stuk minder.

Via Postkrediet kunt u:

  • Lenen zonder afsluit- en advieskosten
  • Online uw lening aanvragen
  • Meerdere offertes ineens opvragen
  • Gratis offertes per mail en per post ontvangen
  • U beslist zelf, zonder voorafgaand advies, of en welk product het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Bij Postkrediet vraagt u in 2 stappen geheel online een lening aan. Nadat u de aanvraag heeft verzonden vraagt Postkrediet de gewenste offertes voor u op. U ontvangt van Postkrediet een overzicht met uw leenmogelijkheden. U kunt vervolgens aangeven welke offertes u gratis wenst te ontvangen. Zo krijgt u een goed overzicht van uw leenmogelijkheden en nog belangrijker u kunt geld lenen zonder hiervoor bijkomende kosten te betalen.

Omdat het lenen van geld niet een alledaagse bezigheid is adviseren wij onze klanten altijd voldoende de tijd te nemen om de offerte(s) te bestuderen en/of te vergelijken. Mocht u vragen hebben? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.