Autolening

Wilt u een auto kopen en hiervoor een bepaald bedrag lenen? Postkrediet kan u verder helpen bij het vinden van de juiste autolening. Zo kunt u op onze website bekijken welke lening het beste bij u past. Om u te ondersteunen met de juiste lening om uw auto te kunnen aanschaffen heeft Postkrediet een aantal berekeningsmodules op de site geplaatst.

Hoeveel kan ik lenen? En wat zijn de maandlasten van deze lening?

Om te bepalen wat u kunt lenen heeft Postkrediet aan de rechterzijde van deze pagina een maximale leenberekening geplaatst. U kunt hier eenvoudig een goede indicatie van het maximale leenbedrag berekenen. Vervolgens wilt u natuurlijk weten wat de autolening u gaat kosten. U kunt op de volgende pagina met behulp van de maandlasten module de maandlasten berekenen behorende bij het gewenste leenbedrag. Beide berekeningen geven u een goede indicatie van uw mogelijkheden en de kosten, mocht u exact willen weten wat er mogelijk is. Dan raden wij u aan een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Persoonlijke lening als auto lening

Bij het financieren van een auto is het van belang om na te gaan hoelang u wenst te rijden in de auto of wat de verwachte levensduur is. Immers u wilt toch niet betalen aan een auto waar u niet meer in rijd? Met een Persoonlijke lening kunt u de looptijd van uw lening afstemmen op de verwachte levensduur van de auto.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Postkrediet kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De offertes worden per mail of per post aan u verzonden. U bepaalt vervolgens zelf of de lening bij u past en of u tot ondertekening van de offerte wilt overgaan.