Over lenen

Lenen tegen zo laag mogelijke kosten, dat is onze doelstelling. En of u nu wilt besparen op uw huidige lening of een nieuwe lening wilt afsluiten, geld lenen kost altijd geld! Wij houden de kosten echter zo laag mogelijk. Bij Postkrediet betaalt u géén advies- of afsluitkosten waardoor u kunt lenen tegen zo laag mogelijke kosten.

Hoe werkt het?

Bij Postkrediet kunt u in 4 stappen geld lenen:

Stap 1: U vraagt online uw Offerte aan.

Stap 2: U krijgt van ons een e-mail waarin wij inzicht geven in uw leenmogelijkheden, dit gebeurt in de vorm van een of meerdere offertes. Afhankelijk van uw eigen wensen.

Stap 3: U kunt de “offertes” bestuderen en bepalen of deze bij u past. U maakt een keuze uit de mogelijkheden.

Stap 4: U stuurt de getekende offerte retour en u ontvangt het geld op uw rekening.

Meer informatie over onze werkwijze vindt u op deze pagina.

Lening oversluiten?

Wanneer is het voor u interessant om uw lening over te sluiten? Deze vraag is voor een deel afhankelijk van uw wensen en voor een deel van de rente en voorwaarden die u nu heeft op uw huidige lening. Lees meer over het oversluiten van leningen op de volgende pagina.

Lening vergelijken

Er zijn in basis twee verschillende lening typen met elkaar te vergelijken. Dit betreft de Persoonlijke lening en het Doorlopend krediet. Bekijk hier de complete vergelijking.

Extra Geld Lenen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u geconfronteerd wordt met een tegenvaller, de auto gaat kapot, de kosten van een verbouwing vallen duurder uit of een duur apparaat begeeft het. Dan heeft u wellicht behoefte aan extra financiële ruimte. Het lenen van geld kan dan een oplossing zijn. Lees meer over geld lenen op de volgende pagina.

Kan ik geld lenen?

Of u geld kunt lenen hangt af van verschillende factoren. Deze factoren bepalen samen de prijs – of te wel de rente – die u betaalt voor het lenen van geld. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en het gewenste leenbedrag wordt een inschatting gemaakt van wat u kunt lenen. Lees hier of u in aanmerking komt voor een lening

Vraag uw offerte aan!

Heeft u een bepaald bedrag in uw hoofd wat u wilt lenen? En wilt u weten wat u dat per maand aan aflossing en rente kost? Dan kunt u gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen. Postkrediet stuurt u vervolgens een e-mail met een overzicht van de offerte mogelijkheden.