Rente WOZ Persoonlijke lening

Met een WOZ Persoonlijke lening kiest u voor een persoonlijke lening met de laagste rente. Deze kredietvorm is speciaal voor eigen woning bezitters en biedt dezelfde zekerheid als een gewone Persoonlijke lening. U heeft de zekerheid van een vaste maandtermijn en rente. De hoogte van de rente bepaalt voor een groot deel de hoogte van de maandtermijn. Hoe lager de rente voor uw WOZ Persoonlijk lening, hoe lager uw maandtermijn zal zijn.

Postkrediet werkt samen met een selectief aantal banken, waarbij u gratis meerdere offertes kunt aanvragen. Desgewenst kunt u deze met elkaar vergelijken en gebruik maken van de laagste rente van een Persoonlijke lening.

Vervroegd aflossen

Bij het vervroegd aflossen van de WOZ Persoonlijke lening betaalt u geen kosten. Bij een normale persoonlijke lening kan dit wel het geval zijn. Meer informatie hierover vindt u hier.

Vaste rente

De WOZ Persoonlijke lening kent een vaste rente welke van te voren wordt vastgesteld. In bepaalde gevallen, bijvoorbeeld bij de “Woning voordeel financiering van Interbank” kan het zijn dat u 2 perioden van 60 maanden hebt met een vaste rente. De rente kan tussen de twee periodes gewijzigd zijn. Meer informatie over deze kredietvorm leest u hier. Wilt u weten in welke lage rentetarieven Postkrediet kan bemiddelen? Vraag dan online een offerte aan.

Rente overzicht WOZ Persoonlijke lening

In onderstaand overzicht heeft Postkrediet een aantal voorbeelden van rentetarieven van een WOZ Persoonlijke lening, niet zijnde een Doorlopend krediet, voor u uiteengezet. Dit betreft de laagste tarieven die Postkrediet kan aanbieden. De kredietbedragen in dit overzicht variëren van € 10.000 tot € 75.000. De maandtermijn die u uiteindelijk betaalt is afhankelijk van de gewenste looptijd en de rente waarvoor u in aanmerking komt. Dit hangt onder andere af van uw persoonlijke en financiële situatie.

WOZ Persoonlijke lening aanvragen

Tarieven WOZ Persoonlijke Lening

kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasis (vast)jaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal door u te betalen bedrag
€ 75.000 € 764 4,2% 4,2% 120 maanden € 91.640
€ 50.000 € 507 4,1% 4,1% 120 maanden € 60.818
€ 25.000 € 255 4,2% 4,2% 120 maanden € 30.547

Voor de totale prijs van het krediet wordt uitgegaan van een ongewijzigde debetrentevoet en maandtermijn gedurende de gehele looptijd van het krediet. Het uiteindelijke bedrag kan hoger of lager zijn als de rente voor de tweede periode van 60 maanden wordt gewijzigd. Wij gaan in deze berekening uit van de laagste rente die wij u kunnen bieden. De daadwerkelijke rente hangt o.a. af van uw persoonlijke en financiële situatie.