WOZ persoonlijke lening

Deze leenvorm bieden twee banken waarmee Postkrediet samenwerkt aan, onder de volgende productnamen:

  • Door Interbank onder de naam “Woning Voordeel Financiering
  • Door Defam onder de naam “Huiseigenaar Persoonlijke lening Defam

De kenmerken van deze leningen zijn nagenoeg gelijk. Hieronder zetten wij de kenmerken voor u op een rij:

  • Speciaal voor eigen woning bezitters
  • Vaste lage rente
  • Boetevrij extra aflossen wanneer u wenst
  • De looptijd bedraagt tussen de 6 jaar tot maximaal 10 jaar (72 tot 120 maanden)
  • U kunt een bedrag lenen vanaf € 10.000,– tot maximaal € 75.000,–
  • Bij deze leenvormen hoeft u niet naar de notaris zoals bij een 2e hypotheek en er is ook geen officieel taxatie rapport van uw woning nodig.

Het voordeel van een lagere rente

De WOZ Persoonlijke lening biedt eigen woningbezitters het voordeel van een lagere rente ten opzichte van een “gewone” persoonlijke lening. Anders dan een lagere rente zijn er geen verschillen tussen een WOZ Persoonlijke lening of een standaard Persoonlijke lening.

Interbank “Woning voordeel financiering”

De Woning voordeel financiering van Interbank kent een looptijd van 120 maanden. U kunt deze leenvorm aanvragen vanaf een bedrag van € 10.000,– tot maximaal € 75.000,–. De looptijd blijft hierbij vast op 120 maanden staan.

De rente staat de eerste 60 maanden vast. In deze periode heeft u een vaste lage rente en maandtermijn. De maandtermijn bestaat bij deze leenvorm uit rente en aflossing. Na de eerste 5 jaar kan de rente wijzigen. Interbank zal dan voor de resterende 5 jaar die nog openstaan totdat de lening is afgelost een nieuwe rente doorvoeren. Het kan dus zijn dat uw maandtermijn voor de laatste 5 jaar iets hoger of lager uitkomt.

Defam “Huiseigenaar Persoonlijke lening”

De Huiseigenaar Persoonlijke lening van Defam heeft meer mogelijkheden qua looptijd. Zo kunt u hier kiezen voor een looptijd vanaf 6 maanden tot maximaal 120 maanden. U kunt deze lening afsluiten vanaf een bedrag van € 10.000,– tot maximaal € 75.000,–

Onderhoud, het aanpassen of verbouwen van uw eigen woning

Deze WOZ Persoonlijke lening is onder andere geschikt voor onderhoud, het aanpassen of verbouwen van uw eigen woning; zoals een tuin of keuken. Wilt u de lening hiervoor gebruiken, dan is de rente aftrekbaar van uw inkomen voor de inkomstenbelasting.

Een vrijblijvende offerte aanvragen