Rente Doorlopend krediet

Bij Postkrediet vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en profiteert u van een lage rente voor een Doorlopend krediet. Postkrediet werkt samen met de grootste consumptief kredietbanken van Nederland, hierdoor kunnen wij u de laagste rentetarieven bieden. Door een offerte aan te vragen kunt u zelf nagaan voor welk rentetarief u in aanmerking komt. Postkrediet zal de offerteaanvraag voor u begeleiden en u zo spoedig mogelijk berichten tegen welke rente wij u een offerte voor een Doorlopend krediet kunnen uitbrengen.

De rente is variabel

Het Doorlopend krediet kent een variabele rente. Dit betekent dat de rente niet vast staat maar dat banken deze tussentijds kunnen wijzigen. In de regel zullen zij dit doen indien de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt hier aanleiding toe geven. De rente van het Doorlopend krediet kan dus stijgen of dalen, wanneer dit zich voordoet informeert de bank u hierover.

Rente overzicht Doorlopend krediet

In onderstaand overzicht heeft Postkrediet een aantal voorbeelden van rentetarieven van het Doorlopend krediet voor u uiteengezet. Wij tonen de laagste tarieven die wij kunnen aanbieden. In dit voorbeeld bedraagt de maandtermijn 1% van het kredietlimiet en bestaat deze uit rente en aflossing. De looptijd is een indicatie en gaat uit van de situatie waarbij er geen extra aflossingen plaatsvinden of geld wordt opgenomen van het krediet. De daadwerkelijke rente waarvoor u in aanmerking komt hangt onder andere af van uw persoonlijke en financiële situatie.

Vrijblijvende offerte per mail

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt zullen wij u deze vrijblijvend per mail versturen, u heeft vanaf dat moment inzicht in de exacte mogelijkheden die u heeft. Het aanvragen van een offerte kost u enkele minuten van uw tijd. Wilt u meerdere offertes met elkaar vergelijken? Geen probleem. Met onze offertemodule kunt u zelf aangeven van welke banken u een offerte wenst te ontvangen. Na ontvangst van de offerte kunt u op uw gemak bepalen of de offerte bij uw past.

Doorlopend krediet aanvragen?

Tarieven Doorlopend krediet

kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasis (variabel)jaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 4,5 % 4,5 % 77 € 57.459
€ 25.000 € 375 4,5 % 4,5 % 77 € 28.730
€ 15.000 € 225 4,8 % 4,8 % 77 € 17.416
€ 10.000 € 150 6,1 % 6,1 % 81 € 12.164

* Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 4,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.