Rente Doorlopend krediet Senioren

Bij Postkrediet vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan en profiteert u van een lage rente voor een Doorlopend krediet voor Senioren. U kunt bij ons een offerte aanvragen en nagaan voor welk rentetarief u in aanmerking komt. Postkrediet zal de offerteaanvraag voor u begeleiden en u zo spoedig mogelijk berichten tegen welke rente wij u een offerte voor een Doorlopend krediet Senioren kunnen uitbrengen.

De rente is variabel

Het Doorlopend krediet Senioren kent een variabele rente. Dit betekent dat de rente niet vast staat maar dat banken deze tussentijds kunnen wijzigen. In de regel zullen zij dit doen indien de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt hiertoe aanleiding geven. De rente van het Doorlopend krediet Senioren kan dus stijgen of dalen. Wanneer dit zich voordoet informeert de bank u hierover.

Rente overzicht Doorlopend krediet Senioren

In onderstaand overzicht heeft Postkrediet een aantal voorbeelden van rentetarieven van het Doorlopend krediet Senioren voor u uiteengezet. Wij tonen de laagste tarieven die wij kunnen aanbieden. In dit voorbeeld bedraagt de maandtermijn 1,5% van het kredietlimiet en bestaat deze uit rente en aflossing. De looptijd is een indicatie en gaat uit van de situatie waarbij er geen extra aflossingen plaatsvinden of geld wordt opgenomen van het krediet. De daadwerkelijke rente waarvoor u in aanmerking komt hangt onder andere af van uw persoonlijke en financiële situatie.

Offerte per mail en per post?

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, kunnen wij deze zowel per e-mail als ook per post aan u versturen. U weet na ontvangst wat de exacte mogelijkheden zijn en u heeft vervolgens ruimschoots de tijd om te beoordelen of de offerte bij uw past. Het aanvragen van een offerte zelf kost u enkele minuten van uw tijd.

Doorlopend krediet Senioren aanvragen

Tarieven Doorlopend krediet Senioren

kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasis (variabel)jaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal door consument te betalen bedrag
€ 30.000 € 450 6,9% 6,9% 85 maanden € 37.684
€ 20.000 € 300 7,3% 7,3% 86 maanden € 25.531
€ 10.000 € 150 8,2% 8,2% 90 maanden € 13.260

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren.