Voordelig en online geld lenen.

Online uw lening aanvragen

Postkrediet is al jaren gespecialiseerd in het bemiddelen van leningen. Of u nu een lening wenst aan te vragen voor de aanschaf van een auto of een andere eenmalige grote uitgave wilt doen, u bent bij ons aan het juiste adres. Bij Postkrediet kunt u geheel online een lening aanvragen. U betaalt bij ons geen afsluit- of advieskosten waardoor u profiteert van de laagst mogelijke lasten!!

Onze Leningen

Postkrediet bemiddelt in de volgende leningvormen, onderstaand een overzicht:

  1. Doorlopend krediet
  2. Persoonlijke lening
  3. Huiseigenaar Doorlopend krediet
  4. WOZ Persoonlijke lening
  5. Doorlopende krediet Senioren (vanaf 60 jaar)
  6. Persoonlijke lening Senioren (vanaf 60 jaar)

In 2 stappen offerte!

In 2 stappen vraagt u geheel vrijblijvend één of meerdere offertes aan. Met onze offerte module bepaalt u zelf bij welke banken u online een lening wilt aanvragen. U kiest zelf de gewenste looptijd en maandlasten en de offerte(s) worden vervolgens per mail of per post naar u verzonden. Voldoet de lening geheel aan u wensen? Dan ondertekent u de offerte en stuurt hem retour. Postkrediet handelt uw offerte dan verder af met de kredietmaatschappij. In de regel kunt u dan binnen 2 werkdagen over het geld beschikken.

Neem de tijd….

Het lenen van geld is een belangrijke financiele beslissing die u in de regel verbind voor een langere periode. Wij raden u daarom ook aan om hier de tijd voor te nemen en de verschillende mogelijkheden en offertes uitgebreid te bestuderen. Heeft u vragen, geen probleem wij zijn u daarbij graag van dienst!

Krediet op maat

U kunt bij Postkrediet terecht voor een krediet op maat.  U bepaalt zelf of u de voorkeur geeft aan een Doorlopend krediet, een Persoonlijke lening of een kredietvorm speciaal voor huiseigenaren. Met een Doorlopend krediet profiteert u van doorlopend financiële ruimte, terwijl u met een Persoonlijke lening zekerheid inbouwt van een vaste looptijd en maandtermijn. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag hier online uw lening aan.