Oversluit Check

Heeft u op dit moment een lening bij een andere bank en bent u benieuwd of dit goedkoper kan? In de meeste gevallen is het antwoord: Ja. Ongeveer drie kwart van de klanten behaalt een aanzienlijk voordeel door het oversluiten van hun huidige lening(en). Dit onderbouwen we graag voor u!

Voordeel van duizenden euro’s – Doe de Oversluit Check

Afhankelijk van uw situatie kan het voordeel oplopen tot wel duizenden euro’s op de restant looptijd van de lening. De partners van Postkrediet zijn gespecialiseerde krediet banken die de laagste rentetarieven in de markt bieden. En onze werkwijze is erop gericht u altijd te laten profiteren van de laagst mogelijke rente. Dit betekent dat wij voor u kijken bij welke bank u in uw situatie het goedkoopst kan lenen.

Uw huidige lening oversluiten, doe de check?

Lening

Wij hebben uw huidige situatie berekend

 Totaal
openstaand saldo
Rente
percentage
Uw maandtermijn
aan rente
Huidige situatie%
Postkrediet%
Het verschil%

Uw voordeel is:

Ja, ik wil een offerte ontvangen

U heeft helaas geen voordeel bij het oversluiten
van uw huidige lening naar Postkrediet.

De module maakt een vergelijk op basis van de rente en berekent alleen het rentevoordeel. Uw maandtermijn kan hoger of lager zijn. Het rentevoordeel is berekent op basis van een Doorlopend krediet met een gemiddelde restant looptijd van 60 maanden bij een maandtermijn van 2%.
Dit geeft een goede indicatie van wat u per jaar aan rente kunt besparen, daarnaast hebben wij het voordeel op 5 jaar voor u berekent.
** Voor een exacte voordeelberekening op basis van uw persoonlijke situatie kunt u een vrijblijvende
offerte aanvragen. U ontvangt dan uw voordeel per email.