Lening berekenen

Postkrediet heeft een aantal berekeningsmodules gemaakt die u helpen bij het verkrijgen van het juiste inzicht om tot een gewenste lening te komen. U kunt met verschillende modules uw lening berekenen. Hieronder vindt u in het kort een weergave van de modules:

Hoeveel kan ik lenen?

De eerste module geeft een antwoord op de vraag “Hoeveel kan ik Lenen?“. Met deze module maakt u een berekening aan de hand van uw inkomsten en lasten die een goede benadering geeft van wat u maximaal kunt lenen. U kunt hier de berekening maken.

Maandlasten berekenen?

Zodra u weet wat u kunt lenen is de tweede vraag terecht “Wat gaat dat kosten?“. Postkrediet heeft hiervoor een module gemaakt waarmee u berekent wat de maandlasten, rente en totale kosten van de gewenste lening zijn. U kunt hier zelf de verschillende productvormen, looptijden en gewenste maandlasten invullen. Als u uw voorkeur heeft bepaalt, geeft u dat in de offerte aanvraag aan. Bekijk hier de maanlasten bereken module.

 Oversluit Check

Heeft u al een bestaande lening? Dan kunt u met de Oversluit Check van Postkrediet eenvoudig berekenen of u niet teveel betaalt voor uw huidige lening. Onze ervaring is dat consumenten met één of meerdere leningen vaak teveel betalen voor de huidige lening. Met de Oversluit Check kunt u dat snel controleren. Doe hier de Oversluit Check.

Wat kost geld lenen?

De totale kosten van een lening gaan verder dan de maandtermijn die u elke maand betaalt. De rente en looptijd zijn factoren die de totale prijs van de lening bepalen. Deze module helpt u hierbij op weg en geeft een indicatie van de totale kosten van de lening. U kunt zelf uw wensen ten aanzien van de maandtermijn en gewenste looptijd invullen. De module toont vervolgens de kosten per lening. Bekijk hier de module.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen