Persoonlijke lening aanvragen

Volledig online een persoonlijke lening aanvragen

  • 363 mensen gingen je voor en geven ons een 9.0
  • Kies een leenvorm en vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Bereken online hoeveel je kunt lenen

  • Vergelijk verschillende offertes & maak zelf een keuze

Hoeveel kan
ik lenen?

Vanaf 3.5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Lenen tegen een vaste lage rente vanaf 3,5%

Een persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en looptijd. Hiermee staan ook de maandtermijnen vast. De persoonlijke lening is geschikt voor het financieren van een verbouwing, een nieuwe inrichting of voertuig maar ook voor andere zaken. Dankzij deze leenvorm weet je vooraf wat je leent en hoe lang het duurt om deze terug te betalen. Helder en duidelijk, dat regel je bij Postkrediet.

Voordelen van de persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening heb je meer zekerheid dan met het doorlopend krediet. Zo staat de rente vast en verandert niet gedurende de looptijd. Belangrijk, want je weet immers nooit van tevoren hoe de marktrente zich ontwikkelt. Mocht de rente stijgen, dan blijft jouw rente ongewijzigd.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken (en voordelen) van de persoonlijke lening:

  • je leent eenmalig een vast bedrag
  • vaste rente
  • de looptijd staat vast
  • betaal een vaste maandtermijn aan rente en aflossing
  • tussentijds boetevrij aflossen
  • je weet van te voren waar je aan toe bent

Voordelen

Je ziet dat een persoonlijke lening best wel wat voordelen heeft, zeker ten opzichte van het doorlopend krediet. Toch kan het voorkomen dat je niet eenmalig maar vaker een bedrag wilt lenen. In dit geval past het doorlopend krediet mogelijk beter bij jou. Op onze website vind je veel informatie over deze twee leenvormen. We raden aan om deze informatie goed door te lezen, zodat je weet wat je te wachten staat.

Wel of niet een persoonlijke lening aanvragen?

Ook niet onbelangrijk: bij de persoonlijke lening mag je tussentijds boetevrij aflossen. Heb je extra geld beschikbaar, bijvoorbeeld uit een erfenis of bonus, gebruik dit dan gerust voor het voortijdig aflossen van de lening. De persoonlijke lening biedt enerzijds zekerheid en flexibiliteit van boetevrij extra aflossen en heeft op dit moment ook een historisch lage rente.

Berekeningsmodule

Een persoonlijke lening aanvragen begint met het berekenen van de mogelijkheden. Gebruik hiervoor de berekeningsmodule, de uitkomst is een goede indicatie van wat je kunt lenen. Wil je ook de maandlasten weten vul dan aanvraagformulier in. Het gewenste bedrag en kies een looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. Experimenteer met verschillende looptijden, zodat je de maandlasten met elkaar vergelijkt. Het is belangrijk dat je de maandlasten kunt dragen, daarom maak je een verantwoorde keuze.

Tevreden over de uitkomst? Wij zetten de offertes graag voor je klaar in jouw eigen mijn-omgeving. Bekijk op je gemak de offertes en vergelijk verschillende aanbiedingen met elkaar.

Offerte persoonlijke lening aanvragen – Hoe werkt het?

Gebruik de offertemodule. Geef door welk bedrag je wilt lenen tegen welke looptijd. Vul je persoonlijke gegevens in en stuur de offerteaanvraag naar ons toe. Dit verloopt geheel online en heb je in een paar muisklikken geregeld. Je ontvangt per e-mail de inlogcodes voor jouw persoonlijke mijn-omgeving.

Een persoonlijke lening aanvragen? Dat regel je online bij Postkrediet.

Vrijblijvend een lening aanvragen?

Maar hoe werkt het eigenlijk?

1. Online aanvragen Stel online jouw ideale lening samen en vraag een gratis offerte aan.

2. Vergelijk leningen Bekijk in de persoonlijke "mijn omgeving" de mogelijkheden en kies de beste lening

3. Digitaal aanleveren In de "mijn omgeving" kun je de benodigde stukken uploaden/aanleveren

4. Uitbetaling Binnen een paar dagen ontvang je het geld op je rekening

Meer over onze werkwijze
Persoonlijke
lening vanaf
3,5% rente!
Kredietbedrag€ 50.000,- Maandtermijn€ 671,-
Variabele debetrente3,5% Jaarlijks kostenpercentage3,5%
Theoretische looptijd84 maanden Totaalprijs van het krediet€ 56.342,-
Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.